Søg
Filters
Du har ingen varer i din varekurv.

Jane Kønig

Jane Kønig er navnet på den smykkedesigner, som for alvor har slået sit navn fast på både den danske og den internationale modescene de seneste år.

Jane Kønig er oprindeligt uddannet beklædningsdesigner, men efter endt uddannelse gik hun guldsmedevejen - en vej, hvor hun med sine smukke halskæder, ringe og øreringe - har været med til at sætte dansk smykkedesign på verdenskortet.

Jane Kønig formår om nogen at kombinere rå materialer som horn, ben og læder med ædelmetaller. Smykker fra Jane Kønig bliver anvendt til forskellige modeshows herhjemme, og i udlandet er Jane Kønig's smykker afholdt af kvinder i alle aldre. Der findes forhandlere af de populære smykker fra den danske smykkedesigner i flere lande verden over.

Når Jane Kønig designer smykker, er det med en personlig lidenskab og inspiration. Smykkeuniverset er legende og elektrisk, og hendes designs er tidsløse og klassiske med et finurligt twist.

Jane Kønig's filosofi er at udfordre kvinders måde at bære smykker på og få dem til at eksperimentere med deres look.  

Hos Schilling Nyborg er vi glade for at tilbyde et bredt udvalg af Jane Kønigs smykke kollektion, og du kan også kigge forbi vores smykkebutik i Silkeborg. 

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Filter
top